DESPRE NOI

Societatea noastra este membru corporativ ANEVAR autorizatie 0595 valabila pe anul 2017  si ofera servicii de evaluare imobiliara (apartamente, case, proprietati in litigiu, terenuri intravilane si extravilane, cladiri, spatii comerciale,spatii industriale si logisitce, etc.) in zona judetului Arges si adicente (Dambovita, Olt, Valcea, Bucuresti) prin evaluatorii sai si colaboratori, membrii titulari ANEVAR

 

 

In Romania activitatea de evaluare este in prezent reglementata de ANEVAR – Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania. Doar rapoartele de evaluare intocmite de experti evaluatori autorizati ANEVAR pot fi luate in considerare potrivit prevederilor legale.

Societatea noastra se conformeaza STANDARDELOR PROFESIONALE 2016 elaborate de ANEVAR si utilizeaza metode si tehnici de evaluare folosite pe plan international stabilite prin Standardele Internationale de Evaluare (SEV 2013).

Expertii sai sunt membri titulari ANEVAR si au solide cunostinte financiare si despre piata imobiliara pentru a va oferi cele mai bune solutii.

 

Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR), infiintata prin Ordonanta 24 din 30 august 2011, este persoana juridica autonoma, potrivit legii, care functioneaza ca organizatie profesionala de utilitate publica fara scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizati, in conditiile stabilite de prezenta ordonanta.

ANEVAR este autoritatea competenta care organizeaza, coordoneaza si autorizeaza desfasurarea activitatii de evaluator autorizat in Romania. Ea reprezinta interesele profesiei de evaluator autorizat la nivel national si international.este o organizatie profesional-stiintifica, neguvernamentala, independenta, non-profit, cu personalitate juridica, constituita pe termen nelimitat, care actioneaza in interes public si avand drept scop promovarea prin mijloace specifice profesiei, a metodelor si tehnicilor de evaluare si diagnostic a intreprinderilor, evaluare a proprietatilor imobiliare, evaluare a valorilor mobiliare si a deciziilor, metode in deplin acord cu realitatile etapelor dezvoltarii Romaniei.

 

Echipa noastra este orientata spre nevoile clientilor si de aceea oferim clientilor cele mai bune solutii adaptate nevoilor si cernitelor acestora, in cel mai scurt timp si la cele mai competitive preturi.

De asemenea, prin colaborarea cu experti traducatori profesionisti oferim clientilor nostrii rapoarte in evlauare in orice limba de circulatie internationala.

Ne adresam atat personelor fizice cat si juridice, bancilor, societatilor de asigurari, societati cu capital de stat, organizatii non-profit.